Jim Carrey este "dezgustat" de ovațiile primite de Will Smith la premiile Oscar

30 Mar 2022
Jim Carrey este "dezgustat" de ovațiile primite de Will Smith la premiile Oscar

Jim Carrey de pe afișul filmului „Sonic 2”, lansat în cinematografe în această miercuri, 30 martie, condamnă comportamentul lui Will Smith la ceremonia premiilor Oscar, scrie Huffington Post

„Am fost dezgustat” a spus Jim Carrey despre ovația primită de Will Smith pentru Oscarul pentru cel mai bun actor, la scurt timp după ce l-a pălmuit pe Chris Rock în fața întregii săli. Jim Carrey, care își împrumută vocea lui Doctor Robotnik în Sonic 2 a condamnat gestul vedetei din The Method Williams într-un interviu acordat canalului de televiziune american CBS.

„A întunecat momentul de glorie al tuturor”, a judecat actorul din The Mask. Palma a făcut înconjurul lumii și al rețelelor de socializare de mai multe ori de la ceremonia de decernare a Oscarurilor de duminică, 27 martie, până când a pus pe plan secund restul serii. „Nominalizații au muncit din greu pentru a ajunge aici și pentru a primi un premiu care să le răsplătească eforturile”. (…) Nu am nimic împotriva lui, dar nu a fost momentul potrivit”, a estimat Jim Carrey.

Potrivit acestuia din urmă, Will Smith „ar fi trebuit” să fie arestat, iar dacă Chris Rock nu a depus o plângere, a fost pur și simplu „pentru a evita mai multe probleme”. „Nimeni nu are dreptul să urce pe scenă și să lovească pe cineva doar pentru că a spus cuvinte”, a adăugat el.

La scurt timp după acest interviu, internauții au scos o arhivă a actorului pentru a contrabalansa această critică la adresa lui Will Smith.

„Spune bărbatul care a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone pe scenă”, putem citi pe rețeaua de socializare. Un videoclip din 1997 îl arată pe Jim Carrey, pe atunci în vârstă de 35 de ani, sărutând-o cu forța pe tânăra actriță în timpul MTV Movie Awards.


Jim Carrey nu este singurul actor care a vorbit despre incident. Kathy Griffin și Patton Oswalt au sugerat că acțiunile lui Will Smith ar putea crea un precedent pentru actorii ale căror glume ne displac. Zoé Kravitz, ea a menționat o „ceremonie în care, se pare, oamenii sunt atacați acum pe scenă”, pe contul ei de Instagram.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră