Motivul pentru care actorul Jim Carrey şi-a vândut acţiunile la Facebook şi şi-a închis contul

12 Feb 2018
Motivul pentru care actorul Jim Carrey şi-a vândut acţiunile la Facebook şi şi-a închis contul

Totul este compromis între actorul Jim Carrey şi compania Facebook. Actorul a anunţat pe reţeaua de socializare Twitter că îşi va închide definitiv contul la Facebook şi că îşi va vinde acţiunile pe care le deţine la această companie.

Potrivit acestuia, reţeaua de socializare a profitat de interferenţa rusă în ultimele alegeri din Statele Unite ale Americii, prin promovarea de ştiri false (fake news). În opinia sa, cei de la Facebook nu fac nici acum suficient pentru a opri răspândirea în reţea a ştirilor false, scrie 20minutes.fr.

Jim Carrey invită şi alţi investitori de la Facebook să facă acelaşi lucru, pentru că este cazul să se îngrijoreze pentru viitor. El şi-a însoţit postarea cu imaginea unui desen în care denumirea de Facebook este modificată în Fakebook, de la fake news.

 

 

Actorul nu a scris şi ce anume îl face să creadă că Facebook a fost complice cu strategia rusă de amestec în alegerile americane, iar unii dintre fani îşi pun semne de întrebare în legătură cu gestul lui, ba chiar îl acuză că ar fi oportunist.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră