Jim Carrey l-a comparat pe preşedintele Donald Trump cu naziştii

09 Sep 2018
Jim Carrey l-a comparat pe preşedintele Donald Trump cu naziştii

Actorul Jim Carrey l-a comparat pe preşedintele american, Donald Trump, cu naziştii, pentru ca apoi să critice dur administraţia prezidenţială, scrie Daily Mail, preluată de News.ro.

Carrey a declarat că republicanii ar trebui „să stea acasă” la alegerile de la mijlocul mandatului din noiembrie. Într-un interviu acordat The Daily Telegraph, Carrey a afirmat că SUA sunt la un pas de fascism. „Dacă va mai exista încă un mandat, atunci vom vedea un fascism pe faţă”, a afirmat comediantul.

Carrey a criticat şi politica Administraţiei Trump de a separa copiii de părinţii lor imigranţi la graniţa cu Mexicul. „Toată lumea se alarmează atunci când se face paralela cu nazismul, dar ştiţi ce? Dacă le permitem să fure copiii oamenilor la graniţă şi să nu îi înapoieze părinţilor, aceşti copii sunt distruşi psihologic”, a afirmat Carrey.

El a adăugat că această practică este similară cu răpirile şi l-a criticat pe Trump pentru relaţiile sale apropiate cu dictatorii. „Îndepărtăm pe toată lumea de pe această planetă care ne-a ajutat în ultimii 100 de ani şi devenim prieteni cu toţi dictatorii fragili”, a declarat el.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră