Will Smith a vorbit cu Prince, cu o seară înainte de moartea muzicianului

22 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Will Smith a vorbit cu Prince, cu o seară înainte de moartea muzicianului

Will Smith a fost "șocat" de moartea subită a lui Prince, pentru că a vorbit cu el, cu doar câteva ore înainte de tragedie. Moartea subită a lui Prince a îndoliat lumea muzicii iar Will a postat propriul său omagiu pe Facebook. Alături de o poză, Will a scris următoarele: „ Sunt șocat și îndurerat tocmai pentru că am vorbit cu el cu o seară înainte. Astăzi, împreună cu Jada (Jada Pinkett Smith, soția lui Will) plângem împreună cu voi toți pierderea unui minunat poet, o adevărată inspirație și unul dintre cei mai magnifici artiști pe care pământul l-a înzestrat cu atâta har”.

De ce muzica lui Prince este greu de găsit pe internet
După dispariția marelui artist, mulți internauți au încercat să-i asculte muzica. Dar albumele Prince nu apar pe Spotify sau Apple Muzica, în conformitate cu Wibbitz Studio. În urmă cu câțiva ani, artistul a declarat publicației Mirror din Marea Britanie: „Cei de la Apple nu vor să plătească nimic în avans și tot ei se supără dacă nu le dau albumele”.

În alt interviu (acordat ziarului The Guardian, în 2011) Prince a spus: „Industria s-a schimbat. Am făcut bani [on-line] înainte ca pirateria s-o ia razna complet. Acum, nimeni nu a face bani, cu excepția companiilor de telefonie, Apple și Google. Eu ar trebui să merg la Casa Albă să vorbesc protecția drepturilor de autor. E ca pe timpul goanei după aur. Sau a furturilor de mașini. Am avut discuții pe tema asta și mi-au spus, Prince, tu nu înțelegi, competiția e foarte dură, este care pe care. Așa că nu le mai dau înregistrările mele”. Potrivit Huffington Post, muzica lui Prince e disponibilă pe iTunes și Tidal.

Scrisoarea emoționantă a lui Prince către o admiratoare
După lansarea celui de al șaselea album, „Purple Rain”, Prince a primit o scrisoare de la o tânără fată, pe nume Annalisa Masters. Muzicianul, care era atunci în vârstă de 26 de ani, i-a răspuns fetiței, scriind o minunată scrisoare, ca și când ar fi fost de vârsta ei. De curând, scrisoarea lui Prince este expusă la Hard Rock Cafe, din Minneapolis, orașul său natal. Iată transcrierea: "Draga mea Annalisa, Este atât de frumos că mi-ai scris. Nu am întotdeauna timp să răspund dar scrisoarea ta, cu siguranță mi-a luminat ziua. Esti atât de dulce. Mă bucur mult că ești prietena mea. Dacă urmărești videoclipul (Purple Rain), mai așteaptă un pic până vei vedea filmul. Sunt foarte mândru de el. Sper că și tu vei fi. Felicitări pentru că mergi la școală. Sunt sigur că faci o treabă mai bună decât mine. Eu nu am fost mult la școală, eram prea ocupat să ascult iarba cum crește. Mulțumesc din nou că mi-ai scris. Până când voi avea vești de la tine, Prince.”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră