O glumă "trasă de păr" la Oscar: vedetele reacționează la altercația dintre Will Smith și Chris Rock

28 Mar 2022
O glumă "trasă de păr" la Oscar: vedetele reacționează la altercația dintre Will Smith și Chris Rock

Will Smith și-a ieșit din fire duminică seara la premiile Oscar, când a urcat pe scenă pentru a-l pălmui în direct pe comediantul Chris Rock din cauza unei glume despre capul ras al soției sale Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie, o boală care provoacă căderea semnificativă a părului.

Altercația a uluit vedetele prezente la fața locului sau care urmăreau ceremonia acasă. Fiul actorului, Jaden, chiar a reacționat pe Twitter, scrie BFMTV

Gestul a uimit vedetele și telespectatorii. Fotografiile actrițelor Nicolas Kidman și Lupita Nyong'o, în stare de șoc, au devenit virale pe rețelele de socializare. Alte vedete au reacționat la fapte pe Twitter. "B'tch, nu râde de mine. LOL", a scris rapperul 50 Cent.

 

„Dacă aș fi știut că aș fi putut avea bilete pentru un meci de box, aș fi cerut să prezint spectacolul!”, a râs Josh Gad.

„Și așa se face”, a spus fiul lui Will Smith, Jaden.
Potrivit actriței Sophia Bush (The Scott Brothers), „este a doua oară când Chris [Rock] o ironizează pe Jada [Pinkett Smith] la premiile Oscar”. „În seara asta a fost alopecia. Să-ți bați joc de boala autoimună a cuiva nu este corect. A face asta intenționat este crud.”


"Vreau sa imi cer scuze"
Actrița Mia Farrow a distribuit pe contul său un mesaj prin care condamnă actul lui Will Smith:

"A fost doar o gluma. Glumele sunt ceea ce face Chris Rock. Și o iubesc pe GI Jane"

Actorul Martin Lawrence, partenerul lui Will Smith în saga Bad Boys, a postat videoclipul altercației pe rețelele sale de socializare, înainte de a-și șterge postarea.

Will Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru „Metoda Williams”
Will Smith a câștigat și premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru The Williams Method, unde joacă rolul tatălui antrenor al campioanelor Serena și Venus Williams.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei” a Oscarurilor, a lansat el în lacrimi când și-a primit premiul. „Dragostea te face să faci lucruri nebunești”.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră