Statul Islamic amenință alegerile din Franța: Alege-ți candidatul... pentru a-l ucide, alege-ți secția de votare... pentru a o incendia

07 Mai 2017
Statul Islamic amenință alegerile din Franța: Alege-ți candidatul... pentru a-l ucide, alege-ți secția de votare... pentru a o incendia

În paginile revistei online Rumiyah, gruparea teroristă Stat Islamic îndeamnă musulmanii francezi la comiterea de atacuri în Franța, cu ocazia celui de-al doilea scrutin pentru alegerile prezidențiale.

"Nu uita de datoria ta de musulman, alege-ți candidatul... pentru a-l ucide, alege-ți secția de votare... pentru a o incendia", este mesajul înscris pe un banner pe al cărui frontispiciu apare înscris, în culorile tricolorului francez,"Franța Alegeri Prezidențiale".

Demonstrand încă o dată că jihadiștii islamici sunt incompatibili cu democrația, Rumiyah avertizează musulmanii francezi că participarea la vot este sinonimă cu căderea în păcatul idolatriei, și că un bun credincios ar trebui să-i distrugă pe adepții acestuia - cetățenii care participă la procesul electoral.

Francezii îşi aleg astăzi un no preşedinte, optând între Marine Le Pen şi Emmanuel Macron.

Conform ultimelor sondaje publicate vineri, înainte de încheierea campaniei oficiale, Emmanuel Macron este marele favorit, fiind cotat cu procente cuprinse între 61,5% şi 63% din voturi, comparativ cu 37%-38,5% pentru Marine Le Pen.

Alte stiri din Externe

Ultima oră