Putin: „Vom răspunde amenințărilor cu mijloace neutilizate până acum”

27 Apr 2022
Putin: „Vom răspunde amenințărilor cu mijloace neutilizate până acum”

În timpul unui discurs la Sankt Petersburg, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a asigurat că „operațiunea militară specială din 24 februarie va fi îndeplinită” si ca Rusia va răspunde amenințărilor cu mijloace neutilizate până acum, scrie BFMTV

Potrivit acestuia, "operatiunea" din Ucraina este necesară pentru ca „să putem garanta pacea și securitatea republicilor Donețk, Lugansk, Crimeea Rusă și a țării noastre în ansamblu”.
Potrivit sefului  de la Kremlin, „nu există nicio alternativă”. „Dragostea de patrie este unul dintre fundamentele statului nostru și o valoare esențială a societății noastre”, adaugă el.

„Această unitate este costisitoare și asigură că Rusia poate face față celor mai grele provocări și poate trece peste toate greutățile, așa a fost mereu și așa va fi și astăzi“, insistă el din nou.

„Dacă o altă țară intervine”, „va exista un răspuns”, amenință Putin
După ce a adus un omagiu soldaților săi care, potrivit acestuia, „își îndeplinesc eroic datoria”, președintele rus Vladimir Putin a ținut să avertizeze dacă o țară „dorește să se amestece în evenimente”.

„Deci trebuie să știe că vor crea o amenințare geopolitică pentru noi și trebuie să știe că va exista un răspuns, o lovitură de răspuns rapid. Avem instrumente pentru asta pe care nimeni nu le are astăzi și vom folosi aceste instrumente dacă este necesar, vreau să știe toată lumea”, a spus el, posibil referindu-se la o lovitură nucleară.

„Planurile de sufocare economică împotriva Rusiei au eșuat”
În cadrul aceluiași discurs, Vladimir Putin a asigurat că sancțiunile economice luate de comunitatea internațională împotriva țării sale de la începutul invaziei Ucrainei au fost în zadar.

„Au pregătit un război economic împotriva Rusiei folosind toate pretextele posibile, au impus noi sancțiuni și planurile de sufocare economică împotriva Rusiei au eșuat”, a spus el.
În timpul acestui pasaj, el a vizat pe larg și un dușman pe care nu-l numește pentru care „existența noastră este periculoasă, dar ei sunt adevărata amenințare pentru lume”.

"Ei transferă problemele trecutului în istoria noastră actuală pentru a stimula separatismul în țara noastră, pentru a ne dezmembra țara, pentru a ne pune spatele la zid. Nu și-au atins obiectivele."

„Răspunsul nostru la cinismul occidental”

„Reacția Federației Ruse la planurile cinice ale Occidentului în Ucraina este justă și oportună”. a ideclarat președintele rus, Vladimir Putin, după cum a raportat Ria Novosti citata de La Repubblica.

„Ne vom atinge toate obiectivele”

„Obiectivele operațiunii speciale ruse” în Ucraina „vor fi îndeplinite. Așa a declarat președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire cu membrii Consiliului Legislatorilor, potrivit rapoartelor agențiilor ruse.” Vreau să subliniez încă o dată că toate sarcinile operațiunii militare speciale desfășurate de noi în Donbass și Ucraina vor fi îndeplinite pentru a garanta siguranța locuitorilor republicilor populare Donețk și Lugansk , ai Crimeei Ruse și a întregii noastre țări”, a asigurat Putin. .

Îi vom arăta public pe mercenarii străini capturați”

 „Numărul de mercenari străini din Ucraina este în creștere, iar Ministerul rus al Apărării va afișa public unii dintre cei care au fost capturați”. Vladimir Putin a anunțat acest lucru, după cum a raportat TASS citata de La Repubblica.

„Kievul împins din afară să se ciocnească cu Moscova”

Ucraina „a fost împinsă din exterior într-o confruntare directă cu Rusia”, „a fost considerată "de unică folosintă" în lupta împotriva Moscovei”. a mai declarat de președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire cu membrii Consiliului Legislatorilor

„Vestul e plin de probleme legate de drepturile omului”

„Occidentul este plin de probleme în domeniul drepturilor omului”. a spus președintele rus Vladimir Putin Printre problemele citate de Putin se numără și „inegalitatea femeilor pe piața muncii”.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră