Lumini misterioase, posibil SpaceX Starlink, observate în nordul Israelului

24 Iul 2022
Lumini misterioase, posibil SpaceX Starlink, observate în nordul Israelului

Pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu ceea ce pare a fi o dâră de lumini care pot fi observate mișcându-se de la est la vest fără a scoate niciun sunet. Mai multe surse au indicat că aceste lumini pot fi sateliți Starlink, scrie The Jerusalem Post.

Mai multe lumini misterioase, care ar putea fi considerate OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), au fost observate în locații din nordul Israelului sâmbătă seara, în special în Înălțimile Golan și Nahariya. Originea lor nu a fost încă confirmată oficial, dar probabil este vorba despre sateliți SpaceX Starlink, a informat presa israeliană.

Pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu ceea ce pare a fi o dâră de lumini care pot fi observate mișcându-se de la est la vest fără a scoate niciun sunet . 

"Nu am mai văzut așa ceva în viața noastră. Arăta ca un lanț de lumini și s-a mișcat relativ încet", i-a spus un locuitor din Nahariya lui Walla, adăugând că a dispărut după ce l-au urmărit aproximativ 15-30 de secunde.

În timp ce poliția susține că nu a primit niciun raport sau informații despre acest subiect, IDF este conștientă, a informat presa israeliană, deși o explicație pentru ceea ce sunt luminile nu este în prezent disponibilă și este în curs de investigare.

Aceste lumini au fost observate și în altă parte în regiunea de est a Mediteranei, în special în jurul Libanului, Greciei și Turciei.

Alte stiri din Externe

Ultima oră