Justin Trudeau s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19: "Sunt bine datorită vaccinurilor mele, faceți vaccinul dacă nu l-ați făcut deja"

13 Iun 2022
Justin Trudeau s-a infectat pentru a doua oară cu COVID-19: "Sunt bine datorită vaccinurilor mele, faceți vaccinul dacă nu l-ați făcut deja"

Justin Trudeau a anunțat luni că a fost infectat cu COVID-19, dar se descurcă bine. Este a doua oară de la începutul anului când prim-ministrul Canadei este infectat cu coronavirus, scrie RadioCanada.

"Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Voi urma instrucțiunile de sănătate publică și mă voi autoizola. Sunt bine datorită vaccinurilor mele, a scris Trudeau pe Twitter luni dimineață.

Dacă nu ați făcut-o deja, faceți vaccinul sau boosterul. Să ne protejăm sistemul de sănătate și să ne protejăm reciproc, a adăugat el în același timp."

Săptămâna trecută, prim-ministrul canadian a fost la Los Angeles, California, pentru Summit-ul Americilor.

S-a întâlnit acolo cu președintele SUA, dar Casa Albă a declarat luni că dl Biden nu este considerat un contact apropiat al domnului Trudeau.

Potrivit itinerariului său oficial, Trudeau s-a întâlnit la summit și cu președintele Camerei Reprezentanților Nancy Pelosi, premierul jamaican Andrew Holness și președintele dominican Luis Abinader.

Trudeau a fost infectat pentru prima dată cu COVID-19 la sfârșitul lunii ianuarie, la trei săptămâni după ce a primit a treia doză de vaccin împotriva bolii.

Soția sa, Sophie Grégoire, a contractat coronavirus în martie 2020, la începutul pandemiei, după o călătorie în Marea Britanie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră