Joe Biden insistă și face o noua gafă: „Sunt candidat și voi câștiga din nou. Îl voi învinge din nou pe Trump în 2020”

05 Iul 2024
Joe Biden insistă și face o noua gafă: „Sunt candidat și voi câștiga din nou. Îl voi învinge din nou pe Trump în 2020”

Joe Biden a promis că îl va învinge pe Donald Trump „din nou în 2020”, în timp ce încerca să-și salveze campania prezidențială printr-un miting în Wisconsin, scrie The Telegraph

„Sunt candidat și voi câștiga din nou ”, a declarat vineri președintele american Joe Biden , tot mai contestat de la dezbaterea sa ratată împotriva lui Donald Trump din 27 iunie.

„Voi învinge pe Donald Trump. Îl voi învinge din nou în 2020”, a spus bărbatul de 81 de ani unei mulțimi de susținători.

Acesta marchează cea mai recentă gafă comisă de Președintele SUA, care și-a mizat campania pe o performanță puternică la mitinguri din acest weekend și un interviu pentru ABC News.

Biden, care l-a învins pe Trump la alegerile prezidențiale din 2020, dar se confruntă cu o luptă dificilă pentru a face acest lucru în acest an si se confruntă cu presiuni de a renunța la cursă după o performanță dezastruoasă a dezbaterilor de săptămâna trecută.

La un moment dat în mitingul din Wisconsin, el a recunoscut că s-a împiedicat în cuvintele sale, dar a ironizat o gafă comisă de rivalul său republican în 2019.

„Trump a spus că George Washington a câștigat Războiul Revoluționar preluând controlul aeroporturilor de la britanici”, a spus el mulțimii. „Vorbește despre mine că am vorbit greșit.”

Cu patru luni înainte de alegerile prezidențiale împotriva miliardarului republican, democrații se îndoiesc de capacitatea lui de a câștiga, iar o majoritate covârșitoare a americanilor nu îl consideră capabil să mai guverneze patru ani în cazul victoriei.

Alte stiri din Externe

Ultima oră