Încă un pod prăbuşit în Italia!

11 Oct 2018
Încă un pod prăbuşit în Italia!

La mai puțin de două luni de la prăbușirea podului Morandi din Genova, nordul Italiei, un accident similar a avut loc în Sardinia. În timpul unei ploi torențiale, o parte din podul unei autostrăzi s-a prăbușit miercuri.

O porțiune de câțiva metri a unui pod de autostradă s-a prăbușit miercuri pe insula italiană Sardinia, potrivit unor imagini făcute publice de pompieri. Cauza accidentului o reprezintă ploile abundente care au lovit regiunea.

Acest pod se întinde peste un râu inundat în prezent, în apropiere de Cagliari. Din fericire, în momentul prăbușirii nu circulau vehicule pe autostradă, care fuseseră închisă mai devreme din cauza apariției unei gropi.

Pentru moment, nu au fost raportate victime.

Acest accident a avut loc la mai puțin de două luni de la prăbușirea podului Morandi din Genova, nordul Italiei. Partea sa centrală s-a prăbușit pe 14 august, lăsând 43 de victime, iar procurorii italieni își concentrează în prezent ancheta asupra posibilelor defecte de proiectare, precum și o întreținere necorespunzătoare a acestui pod construit între 1963 și 1967. ​

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră