Hunter Biden va pleda vinovat pentru acuzațiile penale federale privind impozitele

20 Iun 2023
Hunter Biden va pleda vinovat pentru acuzațiile penale federale privind impozitele

Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, a acceptat să pledeze vinovat de acuzațiile penale federale privind impozitele, a dezvăluit un dosar al instanței, scrie CNBC

Hunter Biden a fost, de asemenea, de acord să încheie un așa-numit acord "înainte de judecată" în legătură cu o acuzație de deținere a unei arme de foc de către o persoană care este consumatoare sau dependentă de droguri ilegale, potrivit dosarului.

"Odată cu anunțul a două acorduri între clientul meu, Hunter Biden, și Biroul Procuraturii Statelor Unite pentru Districtul Delaware, am înțeles că ancheta de acum cinci ani este rezolvată.”, a spus într-o declarație Chris Clark, avocatul apărării penale al lui Hunter.

„Hunter își va asuma responsabilitatea pentru două cazuri de nerespectare a contravenției de a depune plățile fiscale atunci când sunt datorate în temeiul unui acord de recunoaștere a vinovăției”, a spus Clark.

„O acuzație de armă de foc, care va face obiectul unui acord "înainte de judecată" și nu va face obiectul acordului de recunoaștere a vinovăției, va fi, de asemenea, depusă de Guvern”, a spus el.

„Știu că Hunter crede că este important să-și asume responsabilitatea pentru aceste greșeli pe care le-a făcut în timpul unei perioade de tulburări și dependență din viața lui. El așteaptă cu nerăbdare să-și continue recuperarea și să meargă înainte.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră