Donald Trump spune că este cea mai onestă ființă umană pe care Dzeu a creat-o vreodată

12 Apr 2022
Donald Trump spune că este cea mai onestă ființă umană pe care Dzeu a creat-o vreodată

La o întâlnire din Carolina de Nord, fostul președinte al Statelor Unite s-a declarat convins că este de o onestitate ireproșabilă. O frază întâmpinată cu râsete din mulțime, scrie BFMTV

În timpul unei întâlniri la Selma, Carolina de Nord, sâmbăta aceasta, Donald Trump a spus că a fost poate, în opinia sa, „cea mai cinstită ființă umană pe care Dumnezeu a creat-o vreodată”.

„Trebuie să fiu cel mai curat - Cred că sunt cea mai sinceră ființă umană, poate, pe care Dumnezeu a creat-o vreodată”, a spus el înainte de a adăuga un nou „poate”.

30.000 de declarații false sau înșelătoare

Atunci când pronunță această frază, fostul președinte al Statelor Unite reacționează la diversele anchete la care el și administrația sa au fost supuși în timpul mandatului său, apărându-se în special de a fi vinovat în dosare fiscale sau în invazia de la Capitoliu din 6 ianuarie 2020, după alegerea lui Joe Biden.

„Știi, ai fost investigat de ani și ani, milioane și milioane de pagini de documente, nu au găsit nimic”, spune Donald Trump, citând remarcile private ale unui anume „prieten” căruia nu-i spune numele.„Ești cel mai curat de pe Pământ când te gândești la asta”, adaugă el.

După cum relatează CNN, potrivit Washington Post, cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite a făcut, în cei patru ani de mandat, peste 30.000 de afirmații false sau înșelătoare.

Grațiați-i pe cei care au invadat Capitoliul

În timpul discursului său de sâmbătă, Donald Trump a mai spus că îi poate grația pe cei acuzați de invadarea Capitoliului pe 6 ianuarie, dacă va fi reales președinte în 2024.

„Vom cere, în timp ce ne aflăm, să se facă dreptate pentru prizonierii din 6 ianuarie și ca drepturile lor civile să fie pe deplin protejate, precum cele ale antifa și Black Lives Matter, care au ucis oameni în toată țara noastră”,  a declarat el.

"Vom trata acești oameni de 6 ianuarie corect. Îi vom trata corect. Și dacă trebuie să-i iertăm, îi vom ierta pentru că sunt tratați atât de nedrept", a continuat el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră