Criza în Rusia: 5 persoane împușcate mortal pentru că erau gălăgioase

05 Apr 2020 | scris de A.A.
Criza în Rusia: 5 persoane împușcate mortal pentru că erau gălăgioase

Un bărbat din Rusia a împușcat mortal alte 5 persoane din simplul motiv că acestea vorbeau cu voce tare, seara târziu, lângă locuința acestuia.

Poliția a declarat că actul a survenit în localitatea Yelatma, regiunea Ryazan la o distanță de aproximativ 200 km de Moscova. Această zonă se află deja în carantină din cauza răspândirii coronavirusului pe teritoriul Rusiei.

Din rezultatele investigațiilor a reieșit că bărbatul le-a atras atenția că îl deranjau și a izbucnit un scandal care a culminat cu scoaterea armei din dotare pe geam și împușcarea ”gălăgioșilor”. Cei 5, patru bărbați și o femeie au murit pe loc în urma rănilor provocate, iar decesul a survenit în jurul orei 22.00, sâmbătă noaptea.

Suspectul a cărui identitate nu a fost transmisă, a fost arestat și au urmat procedurile de cercetări la fața locului și de ridicare a armei., relatează BBC news.

Se pare, totuși, că această carantinare poate duce la sechele psihice iremediabile dacă se ajunge la a împușca oamenii că vorbesc pe stradă la o oră deloc înaintată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră