Orban: începând de mâine, toți cei care vin în țară intră direct în carantină timp de 14 zile

04 Apr 2020 | scris de A.A.
Orban: începând de mâine, toți cei care vin în țară intră direct în carantină timp de 14 zile

Premierul Ludovic Orban a afirmat că toți românii care vor veni în țară, începând de duminică, nu vor petrece Paștele „în condiții normale”, ci vor intra în carantină, în centrele special amenajate în acest sens, transmite Mediafax.

„Vreau să transmit un mesaj foarte clar. Toți cei care vor veni începând de mâine (duminică - n.red.) vor fi obligați să intre în carantină. Deja numărul țărilor care au trecut în „Zona roșie” s-a mărit semnificativ”, a spus, sâmbătă, Ludovic Orban, după întâlnirea avută cu ministrul Marcel Vela, la sediul Ministerului de Interne.

Primul ministru a spus că s-au semnalat foarte puține nereguli la centrele de carantină: ”Avem 13.000 de români care sunt cazați în centrele de carantină și îi apreciez pentru faptul că respectă regulile. Avem probleme în Țăndărei pentru că unele persoane nu respectă regulile. Cine nu respectă izolarea va fi pus în carantină, iar costurile vor fi suportate individual. Autoritățile sunt implicate cu toate forțele pentru respectarea acestor reguli”, a mai spus liderul Executivului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră