Coronavirus în Marea Britanie: un bărbat de 101 ani s-a vindecat după ce s-a luptat 2 săptămâni cu noul coronavirus

10 Apr 2020 | scris de A.A.
Coronavirus în Marea Britanie: un bărbat de 101 ani s-a vindecat după ce s-a luptat 2 săptămâni cu noul coronavirus

Reprezentanţii spitalului din Anglia au confirmat vindecarea şi externarea unui bărbat de 101 ani.

Acesta a fost internat 2 săptămâni la Spitalul Alexandra din Redditch, potrivit datelor oficiale ale Organizaţiei Sănătăţii Publice din Spitalelor Naţionale. BBC News a aflat cine este învingător în lupta împotriva noului coronavirus: Keith Watson.

Spitalul a refuzat să facă publică identitatea pacientului vindecat, rezumându-se la transmiterea unei fotografii din ziua externării a lui Keith acesta fiind înconjurat de cadre medicale, împreună cu un mesaj către acestea:”Felicitări cadrelor medicale din secția a 12 a spitalului Alexandra pentru eforturile depuse în a acorda cea mai bună îngrijire lui Keith în ultimele două săptămâni.”

Experții în sănătate împreună cu toți reprezentanții guvernelor au subliniat necesitatea de a proteja persoanele de peste 60 de ani, acestea fiind cele mai vulnerabile în momentul infectării cu COVID-19.

Mai mulți reprezentanți ai organizațiilor medicale din Marea Britanie și-au exprimat încântarea în urma recuperării bărbatului, transmițând mesaje de încurajare către cadrele medicale care se luptă în prima linie cu noul coronavirus.

BBC News a precizat că bărbatul a fost testat și internat după ce acesta a resimțit simptome asociate coronavirusului.

Alte stiri din Externe

Ultima oră