Coronavirus în Sibiu: 22 cadre medicale confirmate pozitiv

10 Apr 2020 | scris de A.A.
Coronavirus în Sibiu: 22 cadre medicale confirmate pozitiv

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu, majoritatea fiind de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean, a precizat vineri, pentru Agerpres., purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

"În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID", a explicat Andreea Ştefan.

”Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR. Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie”, a adăugat ea.

Până în prezent au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 90 de persoane în judeţul Sibiu, fiind înregistrate opt decese, precizează Hotnews.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră