Cine este presupusul ucigaș german al lui Madeleine McCann. Ororile care ies la iveală

05 Iun 2020 | scris de A.A. M.C.
Cine este presupusul ucigaș german al lui Madeleine McCann. Ororile care ies la iveală

Prădătorul sexual german suspect în răpirea și omorârea șui Madeleine McCann a înregistrat primul abuz încă din adolescență atunci când a atacat o fetiță de doar șase ani la un loc de joacă, anunță Evening Standard.

Christian Bruckner în vârsta de 43 de ani, a atacat primul copil în 1993 în localitatea sa natală din Wurzburg în regiunea Bavaria.

Martorii au declarat în timpul procesului că acesta a fugit atunci când fata a început să plângă și la scurt timp a atacat o fată de 9 ani dezbracându-se în fața ei. El a fost judecat sub trei capete de acuzare.

Atunci când a fost întrebat de judecător la ce s-a gândit în acele momente, care sunt justificările sale, acesta a declarat că nu s-a gândit la absolut nimic.Psihiatrul care a supravegheat cazul a declarat în fața curții că este nevoie de ”supraveghere intensă”.

Detaliile cazierului său, ce cuprinde cel puțin 17 dosare diferite au ieșit la iveală după ce mass-media a descoperit că Bruckner s-a născut sub numele de Christian Fischer în 1976, dar a fost abandonat la naștere, a ajuns într-o orfelinat și mai târziu a fost adoptat.

După ce s-a mutat în Braunschweig, s-au raportat alte incidente legate de activitate sexuală cu minori, furturi, abuz fizic și psihic, abuz sexual al minorilor, dar și de transmitere a materialelor pornografice pe lângă multiple condamnări în urma abuzurilor de droguri.

În 2013 a abuzat un alt copil, iar în 2016 a fost trimis la închisoare pentru un an și trei luni, iar un an mai târziu a fost acuzat de vătămare corporală.

Acum, procurorii germani vor să afle dacă principalul suspect în cazul dispariției, acum 13 ani, a micuței britanice Madeleine McCann este implicat într-un caz similar, al unui copil de 5 ani dat dispărut în Germania, în 2015.

Suspectul a fost identificat de surse portugheze în cazul McCann. Madeleine a dispărut în timp ce ea și familia ei se aflau în vacanță în Portugalia.

Christian Brückner s-ar fi exprimat în legătură cu fanstasmele sale privind răpiri și abuzuri sexuale comise asupra minorilor, într-o conversație online în 2013.

Probe indirecte i-au convins pe detectivi că Brückner este principalul suspect în dispariția micuței britanice în 2007. Madeleine avea atunci 3 ani.

Polițiile germană, britanică și portugheză au lansat un apel la găsirea de dovezi legate de acest caz.

Brückner, care este în închisoare în orașul Kiel, în nordul Germaniei, i-ar fi declarat unei cunoștințe într-o conversație pe Skype în septembrie 2013 că vrea să prindă ”ceva micuț” și să-l ”utilizeze câteva zile”, potrivit Der Spiegel.

Când cunoștința sa i-a spus că este o chestiune periculoasă, el a sugerat că are experiență. ”Sigur, dacă se distrug probleme după aia”, a mai spus el.

Potrivit Der Spiegel, poliția din orașul Stendal, din Saxonia-Anhalt, a găsit înregistrări ale conversației pe un computer pe care l-a confiscat la începutul lui 2016 dintr-o proprietate a acestuia.

O fostă uzină dezafectată a fost scotocită în căutarea de probe în cadrul unui mandat de arestare, într-un dosar de dispariție, în 2015, a unei fetițe de cinci ani, Inga. Aceasta dispăruse dintr-un centru de îngrijire din regiune.

Potrivit Der Spiegel, anchetatorii au găsit imagini cu abuzuri sexuale asupra copiilor și haine de fetiță într-o remorcă de pe proprietatea acestuia, deși acestea nu aveau de unde proveni. Dar atunci nu a făcut obiectul unei anchete mai aprofundate.

Avocatul mamei Ingăi a cerut poliției deschiderea unei anchete privind dispariția fetiței. ”Dosarul a fost închis după 4 săptămâni de la începerea anchetei”, a declarat avocatul.

Acum a fost deschisă o anchetă preliminară, pentru a se afla dacă există o legătură între dispariția Madelenei McCann și a Ingăi.

Cazul Inga a fost deseori comparat cu al lui Madeleine, dat fiind faptul că nicio urmă nu a fost găsită și că nu s-au putut formula acuzații la adresa cuiva. Inga este cunoscută în Germania drept ”Maddie germană”.

Se pare că suspectul s-a mutat în Portugalia, la Praia da Luz (localitatea din care a dispărut Maddie McCann). El a fost bănuit de implicare în efracții în hoteluri și case de vacanță din Algarve.

Potrivit The Guardian, el a fost condamnat în Germania anul trecut pentru violarea unei femei americane de 72 de ani la Praia da Luz în 2005, cu doi ani înainte ca Madeleine să dispară dintr-un hotel din același cartier unde se afla cu familia ei.

Deși autoritățile germane au declarat că bănuiesc că Madeleine este moartă, poliția britanică apreciază că nu există nicio dovadă directă și continuă să trateze cazul McCann drept o anchetă privind o persoană dispărută, mai scrie The Guardian.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră