Angajaţi ai Parlamentului European AU PEDALAT de la Bruxelles la Strasbourg, împotriva poluării. Un român s-a aflat printre ei

30 Ian 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Angajaţi ai Parlamentului European AU PEDALAT de la Bruxelles la Strasbourg, împotriva poluării. Un român s-a aflat printre ei Galerie foto (2)

Câţiva angajaţi ai Parlamentului European au călătorit de la Bruxelles la Strasbourg...pe biciclete. Cei 15 au ajuns cu bine la destinaţie, după 3 zile de aventuri, potrivit stiri.tvr.ro.

450 de kilometri separă Bruxelles-ul de Strasbourg, care, în mod normal, se străbat cu maşina în aproximativ cinci ore. Doar că Jeremy de Becker s-a întrebat în cât timp se poate ajunge la sediul Parlamentului European din Strasbourg cu bicicleta.

Pe lângă simpla curiozitate, iniţiatorul ineditei călătorii a dorit să facă un gest ecologic într-o perioadă în care poluarea e din ce în ce mai prezentă în atmosferă.

Deşi au întâmpinat dificultăţi, trecând prin zăpadă și frig, cei 15 temerari au ajuns la Parlamentul din Strasbourg după trei zile de căzături, mici zgârieturi şi febră musculară, cu exact o oră înainte de începerea programului de lucru.

Printre cei 15 participanţi la inedita deplasare s-a aflat şi românul Eugen Sandu, specialist în comunicare în Parlamentul European. Eugen este pasionat de ciclism, de ski, de snowboard, participă la maratoane, iar în studenţie a fost şi salvamar în SUA, prin programul Work&Travel. Eugen Sandru este absolvent al Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Filologie.

Eugen Sandu, în biroul său de la Parlamentul European. Foto: rfi.ro

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră