Munca la domiciliu schimbă trendul pe piața imobiliară

05 Noi 2020 | scris de A.V.
Munca la domiciliu schimbă trendul pe piața imobiliară

Munca de acasă schimbă trendul pe piața imobilară. În ansamblurile rezidențiale noi sunt tot mai căutate apartamentele spațioase și casele, în care o cameră poate deveni spațiu de lucru, arată un studiu.

Clienții cu bugete mici preferă, în continuare, garsonierele și apartamentele în blocuri vechi, spun agenții imobiliari. Prețurile și numărul de tranzacții sunt comparabile cu cele de anul trecut, potrivit stiri.tvr.ro.

Odată cu munca de acasă, tot mai mulți clienți cu venituri medii și mari sunt interesați să cumpere locuințe mai spațioase. A crescut interesul pentru apartamentele cu 3 și 4 camere dar și pentru case, arată un studiu.

Dezvoltării imobiliari au proiecte în care o cameră e deja amenajată ca spațiu de lucru.

Clienții cu bugete mici preferă, în continuare, să cumpere locuințe în blocuri vechi. Prețurile și numărul tranzacțiilor sunt comparabile cu cele din perioada similară a anul trecut.

Un sondaj realizat recent arată că multe companii vor continua munca de acasă și după pandemie. Majoritatea managerilor chestionați susțin că vor opta pentru lucrul în sistem hibrid: în anumite zile se va lucra de la domiciliu, iar în altele de la birou.

Alte stiri din Business

Ultima oră