Aveți cont Revolut? Știrea asta vă va interesa

07 Iul 2019
Aveți cont Revolut? Știrea asta vă va interesa

Utilizatori din România ai serviciului financiar Revolut s-au plâns că le-au fost dublate sumele la alimentările de cont, în acest week-end, iar startup-ul fintech a prezentat scuze și a dat asigurări că oamenii își vor recăpăta banii.

”Ni s-a adus la cunoștință faptul că o serie de alimentări de cont realizate în acest weekend prin top-up de pe carduri emise de Visa au fost dublate. În momentul de față, colegii noștri investighează situația și lucrăm contra-cronometru pentru a ne asigura că banii vor fi virați cât mai repede înapoi în conturile afectate. Ne cerem sincer scuze pentru neplacerile create și vă asigurăm că lucrăm activ la remedierea situației”, este mesajul postat în pagina de Facebook a Revolut.

Startup-ul fintech Revolut a fost înființat în anul 2015, la Londra, de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko. Până acum, firma a atras investiții de 336 de milioane de dolari și a ajuns să fie evaluată la 1,7 miliarde de dolari, scrie wall-street.ro.

În prezent, serviciile Revolut sunt folosite în 32 de țări, printre care și România. Revolut și-a deschis un birou local în România în luna mai 2018. Aproximativ 100.000 de români utilizează serviciile Revolut.

Și ING Bank a dat publicității duminică un comunicat. O parte dintre clienții băncii întâmpină, duminică, probleme asociate tranzacțiilor efectuate prin intermediul Revolut, de pe carduri VISA, ING primind spre procesare plățile de două ori. 

”Suntem în contact direct cu echipa Revolut pentru reglarea tranzacțiilor pentru clienții ING afectați”, scrie banca.

 

Alte stiri din Business

Ultima oră