Insolit: 75 de ace, descoperite în corpul unui bărbat

12 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Insolit: 75 de ace, descoperite în corpul unui bărbat

În India, un bărbat în vâstă de 56 de ani se plângea că-l doare un picior. Medicii au descoperit în corpul bărbatului 75 de ace, anunță site-ul topsante. 

Badrilal Meena n-are cum să uite zilele cât a fost internat într-un spital din Bombay. Bărbabul a venit la medic pentru că, de mai multe zile, avea dureri puternice la picior.

Medicii au rămas muți de uimire: radiografiile au evidențiat că bărbatul avea în corp vreo 75 de ace de gămălie. Echipa medicală a avut surpriză să constate că acele erau disperate în corp: 40 în gât, 25, în piciorul drept și restul în brațe.

Și ciudățenia acestui caz nu se termină aici. Bărbatul, angajat la o companie feroviară, nu a putut să dea nicio informație referitor la modul cum au ajuns acele în corpului lui. De altfel, nici familia acestuia nu  reușit să ofere un răspuns. Fiul lui Badrilal, citat de Daily Mail, s-a speriat foarte tare când a aflat că durerea de care se plângea tatăl lui era legată de niște ace.

Evident, rămâne fără răspuns întrebarea referitoare la cum au ajuns acele în corpul bărbatului. La această întrebare-cheie, medicii încă nu au un răspuns, dar cred că pacientul chiar le-a înghițit de bună voie și nesilit de nimmeni. Dacă acest apetit ciudat pentru ace  e dovedit, cu siguranță  pacientul are nevoie de urgență de un consult medical suplimentar, probabil, psihiatric. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră