Sânge, excremente și fantezii masochiste. Munca de coşmar a unei cameriste într-un hotel de lux

23 Iun 2017 | scris de Istvan Deak
Sânge, excremente și fantezii masochiste. Munca de coşmar a unei cameriste într-un hotel de lux

O cameristă de la un hotel de lux a povestit pentru revista germană Focus care au fost cele mai neobișnuite opt întâmplări de care a avut parte pe parcursul anului.

“Este un job nu doar deosebit de solicitant, ci și înspăimântător și periculos. Lucrăm permanent sub presiunea timpului pentru bani puțini”, spune camerista.

1. Bărbați care își arată penisul
Nu de puține ori camerista a fost întâmpinată de bărbați în pielea goală. Câteodată a fost din greșeală, dar de multe ori, ei deschideau ușile în toată splendoarea cu intenții cât se poate de clare.

2. ”Pasionații” de curățenie
Există oameni cărora le face plăcere să se uite în timp ce cineva le face curat în cameră. Au fost oaspeți care au cerut permisiunea de a se uita inclusiv când se făcea curat în toaletă.

3. Părinți leneși și copii dezastru
Amprente pe pahare e ceva obișnuit, dar ziduri colorate cu ketchup? Sau covor de chipsuri? Mai rău de atât pot fi doar excrementele copiilor împrăștiate prin toată camera. „Cel puțin de două ori pe an dau de familii cu copii care transformă camera într-un grajd“, spune camerista.

4. Petrecăreții
Unora le face plăcere să organizeze petreceri în camera de hotel. Coșmarul sunt petrecerile de Halloween: sticle de bere pe jos, machiaj pe oglinzi și mobilier, dar și cada de baie plină cu obiecte distruse din cameră.

5. Drogații
Problema cu drogații nu este neapărat că se droghează în cameră, ci faptul că își ascund seringile și alte ustensile. A pățit-o camerista la începutul anului. A vrut să schimbe coșul de gunoi din baie și s-a înțepat într-un ac. Au urmat luni întregi de spaimă, teste dureroase și vaccinuri.

6. Siropul
Într-o dimineață a găsit patul plin de sirop. Cel puțin asta speră și astăzi, că a fost vorba doar despre sirop.

7. Masochiștii
Nu sunt foarte mulți, dar când dai de ei te apucă groaza. Camerista a dat peste un pat plin de sânge, până și în interiorul așternutului era sânge. Rușinați, cei doi protagoniști i-au dat un bacșis consistent, sperând că astfel își vor spăla păcatele.

8. Aventurierii cunoscuți
Când ești cameristă, șansele sunt foarte mari să dai peste cunoscuți în camera de hotel. Ultima dată a dat nas în nas cu medicul ei de familie, care părăsea camera în compania unei tinere, care nu era soția lui. Deși îi cunoștea și soția, camerista a ales să respecte discreția. (I.D)

Alte stiri din Bizar

Ultima oră