Traficantul de la Morgă. Ce au descoperit anchetatorii

07 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Traficantul de la Morgă. Ce au descoperit anchetatorii

Brancardierul de la Morga din Slatina a fost reţinut marţi noaptea, împreună cu alţi şase indivizi, de procurorii DIICOT. Aceştia făceau parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri din Slatina. Toţi cei şapte au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Este vorba despre Marius-Ionuţ Iordache, zis "Atomenu", liderul grupării, şi Ana Lilea, partenera acestuia, dar şi Marius-Ionuţ Manda, Claudiu-Silviu Manda, Petrişor-Rareş Denghel, Cezar-Bogdan Jumate şi Ilie-Leonard Lale, zis "Doc" sau "Leo", brancardierul de la Morga Slatina.

Surse din rândurile anchetatorilor au declarat corespondentului Mediafax că grupul de traficanţi a fost constituit în cursul anului 2016 de un bărbat din Slatina, Marius-Ionuţ Iordache, zis "Atomenu", ajutat de o femeie, tot din municipiu. Ulterior, alte 13 persoane s-au alăturat grupării, acestea ocupându-se de vânzarea substanţelor psihoactive.

La percheziţiile de marţi, procurorii şi poliţiştii au ridicat din locuinţa brancardierului şi a partenerei sale,Cristina-Oana Dinu, asistentă la spitalul Slatina, 150.000 lei şi peste 6.000 de euro. Cei doi aveau în locuinţă şi droguri. Asistenta ar fi încercat să scape de droguri aruncându-le la toaletă.

Conform surselor citate, membrii reţelei de trafic de droguri îşi desfăşurau activitatea în zona Colegiului Naţional Vocaţional ”Nicolae Titulescu” din Slatina şi în zona Pieţei Progresul. Anchetatorii au reuşit să identifice şi 37 de consumatori.

Procurorii DIICOT urmează să ceară miercuri mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor reţinuţi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră