Medic stomatolog, oprit de poliţişti cu focuri de armă, la Agigea

30 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Medic stomatolog, oprit de poliţişti cu focuri de armă, la Agigea

Poliţiştii din Mangalia au reuşit cu greu duminică dimineaţa să oprească şoferul unui BMW, care a refuzat, iniţial, să tragă pe dreapta, continuându-şi drumul în viteză. Şoferul, reţinut pentru 24 de ore, se numeşte Ciprian Untaru, are 40 de ani, este din Bucureşti şi de profesie medic stomatolog.

După refuzul de a opri la semnalul lor, poliţiştii au realizat un baraj format din două autospeciale şi o motocicletă la intrarea în Eforie Nord, dar şoferul nu a oprit nici de data aceasta. Bărbatul a forţat barajul, avariind uşor una dintre autospeciale, relatează news.ro

În zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar şoferul a fost oprit după ce un poliţist a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 40 de ani refuzat iniţial să fie testat cu aparatul alcooltest pe podul de la Agigea, ulterior fiind dus la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri. El a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei şi dacă se afla sub influenţa substanţelor psihotrope. 

Şoferul, reţinut pentru 24 de ore, a fost dus în arestul IPJ Constanţa şi va fi prezentat luni Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Când a fost adus la IPJ Constanţa, şoferul era îmbrăcat cu un hanorac, pantoloni scurţi şi avea picioarele goale. Bărbatul nu a putut răspunde la întrebările jurnaliştilor privind fapta sa.

Sursa foto: news.ro

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră