Susținere pentru Ucraina. Cum să ajuți: opțiuni, idei și link-uri verificate

23 Mar 2022 | scris de A.V.
Susținere pentru Ucraina. Cum să ajuți: opțiuni, idei și link-uri verificate

Numărul ucrainenilor care s-au refugiat în străinătate a ajuns la aproape 3.557.000, a transmis marţi Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), potrivit Reuters. Din totalul de 3.556.924 de refugiaţi, mai mult de 2 milioane au trecut graniţa în Polonia.

De asemenea, 6,5 milioane de persoane şi-au părăsit locuinţele şi au găsit refugiu în interiorul Ucrainei.

Aceasta înseamnă aproape un sfert din întreaga populaţie. Viteza şi amploarea acestui exod sunt fără precedent în vremurile recente. 

România este a doua țară care primește refugiați din zona de conflict, după Polonia.

Peste jumătate de milion de ucraineni au intrat până în prezent în România, peste 2.000.000 au trecut granița în Polonia, iar în Republica Moldova aproape 370.000.

Frumusețea lumii constă în frumusețea faptelor.

MAKEUP - este o companie internațională, unul dintre birourile principale ale căreia se află în Ucraina. În calitate de lider de piață, am promovat mereu importanța valorilor internaționale și frumusețea. Acum suntem uniți ca niciodată: toate eforturile noastre sunt îndreptate pentru ajutarea și susținerea Ucrainei care luptă asiduu împotriva agresiunii militare. Suntem susținuți de mii de angajați ucraineni, de oficiile noastre din Europa, mărcile partenere și de întreaga lume.

În ultimele zile, primim adesea întrebări și oferte de ajutor de la clienții noștri grijulii din diferite țări. Suntem profund recunoscători pentru grija și disponibilitatea dvs. de a ajuta această țară frumoasă.

Sunt mai multe opțiuni pentru a acorda ajutor Ucrainei: proteste pașnice împotriva războiului, donații bănești militarilor ucraineni sau rezidenților afectați de război, cumpărarea produselor brandurilor ucrainene pentru a susține companiile într-o perioadă atât de dificilă, ajutor umanitar pentru țară. Dacă doriți să susțineți Ucraina împreună cu noi, accesați link-ul - aici am creat o pagină specială cu toate proiectele de bază și oportunitățile de a acorda asistență Ucrainei. 

Pentru referință: MAKEUP este cel mai mare online beauty retailer din Ucraina, care operează în 22 de țări, inclusiv Marea Britanie, Franța, Elveția, Germania, Italia, România. Peste 340 de milioane de utilizatori vizitează anual site-urile companiei, cumpărând peste 50 de milioane de produse. Asortimentul vast include peste 100.000 de produse și reprezintă peste 2.000 de mărci de cosmetice, parfumuri și accesorii de înfrumusețare.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră