Scandal din cauza unui zbor Tarom Amsterdam-Bucureşti. Şeful reprezentanței TAROM din Amsterdam, demis

03 Dec 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Scandal din cauza unui zbor Tarom Amsterdam-Bucureşti. Şeful reprezentanței TAROM din Amsterdam, demis

TAROM va acorda despăgubiri pasagerilor zborului Amsterdam-București, iar șeful reprezentanței companiei la Amsterdam va fi demis, după ce peste 100 de pasageri au rămas sâmbătă seara pe aeroportul Schipol, din cauză că aeronava care trebuia să îi transporte s-a defectat, au declarat, duminică, pentru agerpres.ro, surse din aviație.

"TAROM va respecta legislația și va acorda despăgubiri pasagerilor afectați pe zborul de Amsterdam. Noul director general (Wolff Werner-Wilhelm — n. r.) a cerut lista pasagerilor pentru a-i contacta personal, dar încă nu a primit-o. Azi a decis să îl revoce pe șeful reprezentanței TAROM Amsterdam", au spus sursele.

Totodată, la nivelul TAROM s-a instituit o celulă de criză pentru zborul Amsterdam-București.

Aproape 120 de persoane care urmau să plece sâmbătă seara din Amsterdam spre București cu o cursă aparținând companiei TAROM au rămas pe aeroportul din Schipol deoarece aeronava s-a defectat.

Unii pasageri ai avionului Tarom blocat pe aeroportul din Amsterdam nu au fost informaţi că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i transporta la Bucureşti şi au fost uitaţi la hotelul de lângă aeroport, news.ro.

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au rămas blocaţi peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în ţară. Pasagerii s-au plâns de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit în aeroport.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră