Plata prin SMS a peajului și a rovinietei, suspendată temporar

07 Iul 2019
Plata prin SMS a peajului și a rovinietei, suspendată temporar

Peajul şi rovinieta nu pot fi achiziţionate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă din cauza unor probleme tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii printr-un comunicat postat în pagina CNADNR.

Sistemul permite însă achitarea peajului şi a rovinietei la ceilalţi operatori printre care şi la benzinării.

"Vă reamintim că, în cazul în care din diverse motive aţi efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Precizăm însă că trebuie să achiziţionaţi rovinieta înainte de a pleca la drum şi puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării. Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil", precizează CNAIR.

UPDATE

Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată ca urmare a remedierii problemei tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Achitarea Peajului şi a Rovinietei a fost posibilă la ceilalţi operatori printre care şi la benzinării, pe toată perioada suspendării plăţilor prin SMS. Precizăm că, în cazul în care din diverse motive aţi tranzitat podurile dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Atragem însă atenţia că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi că puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării", menţionează CNAIR.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră