Ambasadorului Rusiei i-a fost furat portofelul la Sibiu

11 Iun 2018
Ambasadorului Rusiei i-a fost furat portofelul la Sibiu

Ambasadorul Rusiei în România a fost prădat în weekend-ul trecut, la Sibiu, în timp ce se plimba cu soţia sa.

Prezent la Festivalul Internaţional de Teatru (FITS), Valeri Kuzmin a fost "uşurat" de hoți. Aceștia i-ar fi furat portofelul în timp ce asista la un spectacol în Piața Mare, potrivit chiaracum.oradesibiu.ro.

Conform România Tv, diplomatul se plimba, când a simţit o înţepătură şi mai apoi a constatat că a rămas fără portofelul pe care îl purta în buzunarul de la cămașă. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.200 de lei și 250 dolari.

Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut, mai exact duminică în jurul orei 21.30, ambasadorul fiind prezent în oraș pentru a asista la câteva evenimente din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Poliția Sibiu spune că în weekend-ul trecut au fost cinci plângeri de furt înregistrate. ’’În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu au fost înregistrate cinci plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfășoară activități de identificare a autorilor’, spun cei de la IPj Sibiu.

Întrucât sunt dosare cu autor necunoscut, datele din ancheta nu fac obiectul publicității, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, scrie şi Turnul Sfatului.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră