Pe urmele hoților din pădure: cazul Pustnicu

10 Mai 2018
Pe urmele hoților din pădure: cazul Pustnicu

Polițiștii din Ilfov au făcut, joi dimineață, patru percheziții în localitatea Movilița din județul Ialomița, la persoane bănuite de furturi din mașini, a anunțat Poliția Ilfov.

Conform Poliției Ilfov, acestea ar fi sustras sume de bani și carduri bancare, din mașini lăsate nesupravegheate, în zona orașului Pantelimon, respectiv pădurea Pustnicu, scrie cotidianul.ro.

Persoanele bănuite ar fi folosit carduri contactless pentru efectuarea de plăţi până la pragul sumei de 100 de lei.

Patru persoane suspectate de astfel de furturi au fost prinse și vor fi aduse la sediul Poliției Pantelimon, pentru audieri..

Perchezițiile au avut loc la câteva zile după ce au fost date în vileag tâlhăriile din județul Ialomița. Un bărbat a povestit cum a ajuns victima unor tâlhari, în ziua de 1 Mai, la Sinești, unde există o pădure. Bărbatul a relatat că i s-au tăiat cauciucurile mașinii fiind nevoit să sune la 112 pentru ajutor.

„Cum poți fi prăduit ca in vestul sălbatic, la final de vacanța! Sinesti, E85, Bucuresti – Buzau.
In aceasta seara (1 Mai – nr.) am oprit intr-o parcare, pe drumul Buzau-Bucuresti, pentru o pauza de la condus.
Am urcat in mașina cand am văzut ca cea din fata mea, oprită si ea in parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment Ok, o bănuiala mi-a zis sa ma car.
Fix in acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașina in viteza. Eram deja înăuntru si am văzut cum un tânăr era deja ghemuit in spatele mașinii.
Am blocat ușile, am plecat in viteza si am sunat la 112.
Mi s-a făcut legătura la Politie, care mi-a spus ca sigur am roata înțepata si o mașina care sigur ma urmărește. Deci știau. In timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut in bord mesajul de pana pe spate, dreapta. Le-am dat datele mașinii si locatia si mi-au spus ca vin după mine.
Am reușit sa ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Si sa umflu roata. A apărut si poliția care ma cauta. Mi-au spus ca am avut noroc, pentru ca alții, in zilele trecute nu au fost la fel de norocoși. Au fost bătuți, jefuiți”, a relatat atunci victima.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat că s-au dispus verificări interne la nivelul IPJ Ialomiţa şi a Poliţiei Sineşti, după cazurile de tâlhărie raportate în zona localității Sineşti, pe Drumul European 85. De asemenea, a precizat că l-a chemat la discuţii pe şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră