Stela Popescu, rol principal in musicalul „Chirița la Iași”, regizat de Dan Tudor

10 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Stela Popescu, rol principal in musicalul „Chirița la Iași”, regizat de Dan Tudor

Rolul principal îl deține marea actriță Stela Popescu, distribuția fiind completată de artiștii Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Andreea Blidariu, Ștefan Popov, Bogdan, Jennifer, Marian Marinescu ș.a.

Publicul este invitat să vadă o creație scenică atât cu muzică originală, cât și cu ecouri din pagini de Flechtenmacher (în spiritul epocii de atunci), cu o mişcare scenică alertă, cu pedală pe comicul de situaţie, cu elegante sau pline de vervă dansuri de epocă semnate de Ştefan Soare şi interpretate de membrii Baletului TSP, dar și cu fastuoase costume, cu decoruri sugestive a căror autoare este apreciata scenografă Viorica Petrovici. Dan Tudor știe să realizeze spectacole pe placul publicului; a găsit cheia către sufletul spectatorului și cu această montare.

Citeste si Stela Popescu, monolog TRAGIC în „Las Fierbinți” despre învățământul românesc

Prima reprezentație va avea loc pe data de 16 ianuarie, ora 10:00, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor. Până la sfârșitul lunii, musicalul „Chirița la Iași” este programat, în același spațiu, astfel: 17 ianuarie (ora 10:00), 21 ianuarie (ora 17:00), 22 ianuarie (ora 11:00), 23, 24, 30, 31ianuarie (ora 10:00).

Alte stiri din Teatru

Ultima oră