Ioan Gyuri Pascu de 3 ori, la Palatul Copiilor. O premieră şi două piese de teatru

07 Oct 2015
Ioan Gyuri Pascu de 3 ori, la Palatul Copiilor. O premieră şi două piese de teatru
În descursul lunii octombrie, Ioan Gyuri Pascu are la Palatul Naţional al Copiilor trei reprezentaţii, printre care premiera “4 x 4 personaje”, pe 19 octombrie. În acest spectacol, Gyuri este  într-o dublă postură de actor şi autor al muzicii iar piesa are 4 tablouri şi 16 personaje, în care eroii se joacă de-a viaţa ori de-a teatrul.

Pe 15 octombrie la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor va fi un ”duel” indirect între umorul subtil al lui Topîrceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, într-o reprezentaţie inedită, în care Ioan Gyuri Pascu îl are drept coleg de distribuţie pe Niculae Urs. Acesta din urmă celebrează 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru!

O incursiune în Bucureştiului interbelic are loc pe 14 octombrie, în Sala Mare, la “Take Ianke şi Cadîr’. Ioan Gyuri Pascu joacă rolul negustorului turc, într-un spectacol plin de urmor, alături de Niculae Urs şi Doru Ana. Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră