Duminică reîncepe Teatrul Naţional pentru Copii!

29 Sep 2015
Duminică reîncepe Teatrul Naţional pentru Copii!
Teatrul Naţional pentru Copii deschide stagiunea cu unul dintre cele mai frumoase basme româneşti, “TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE” de Petre Ispirescu, duminică 4 octombrie 2015, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional “I. L. Caragiale” din Bucureşti.

"Cu toţii avem nevoie de poveste!". Este credinţa Magicianului Poveştilor, pe care a susţinut-o, cu aplicaţie şi farmec de-a lungul stagiunilor, ajutat fiind şi de dumneavoastră, copii iubitori de basme.
“… fără îndoială, de când e lumea, poveştile sunt ale lumii, a spus marele scriitor I.L.Caragiale, însă fireşte, felul poveştilor rămâne oricând al povestitorului – precum Maica Precista este a tuturor creştinilor, dar o icoană cu chipul ei e a meşterului care a zugrăvit-o în felul lui”.

La Teatrul Naţional pentru Copii fiecare duminică vine cu câte o premieră, în care copiii asistă dar şi construiesc povestea, o redescoperă şi o remodelează după chipul, sensibilitatea şi fantezia lor, călăuziţi de actori.

Cu ajutorul reflectoarelor, măştilor, costumelor, proiecţiilor şi cuvântului, fiecare copil poate deveni erou de poveste. Şi în acestă stagiune, învingându-şi teama şi asumându-şi rolurile pozitive, micuţii actori vor cuceri spaţiul magic al poveştilor, pe care, cu ajutorul teatrului, vor avea ocazia să le cunoască mai bine. Scena devine astfel locul unde cei mai mici dintre spectatorii teatrului pot continua joaca şi îşi pot dezvolta imaginaţia.

Vă invităm în scenă, alături de actorul Marian Râlea şi de colaboratorii lui, unde veţi lua parte la magia poveştilor, într-o nouă stagiune a Teatrului Naţional pentru Copii. 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră