Simona Halep şi Novak Djokovic, la Balul Campionilor de la Wimbledon

15 Iul 2019 | scris de A.V.
Simona Halep şi Novak Djokovic, la Balul Campionilor de la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a avut o apariție strălucitoare, duminică seara, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon în cinstea sa și a lui Novak Djocovic.

„Simona Halep strălucește la Wimbledon”, a comentat WTA pe Twitter.

Sportiva română a purtat o rochie neagră, cu un decolteu adânc, și s-a fotografiat din nou cu trofeul obținut sâmbătă, după ce a învins-o pe jucătoarea americană Serena Williams cu 6-2, 6-2.

Jucătorul sârb Novak Djokovic a câștigat, duminică, turneul de la Wimbledon, după ce l-a învins pe elvețianul Roger Federer cu 7-6 (7-5), 1-6, 7-6 (7-4), 4-6, 13-12 (7-3), la capătul celui mai lung meci din istoria turneului: 4 ore şi 55 de minute.

Nole, cum i se mai spune lui Novak, era îmbrăcat într-un costum de culoare neagră, asortat la rochia Simonei.

Novak Djokovic a vorbit în termeni laudativi despre Simona Halep şi România.

Cei doi campioni de la All England Club s-au fotografiat împreună, alături de trofee, conform tradiției. Apoi, la dineu, sârbul care a ajuns la titlul de Mare Slam cu numărul 16 a vorbit despre marea noastră campioană, care a reuşit o performanţă rară.

"Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială", a spus Novak Djokovic, la Dineul Campionilor de la Wimbledon.

SURSA FOTO: Twitter Wimbledon

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră