John McEnroe: Serena Williams părea cumva intimidată

13 Iul 2019 | scris de Andreea Vasilescu
John McEnroe: Serena Williams părea cumva intimidată

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sâmbătă, la BBC TV, că Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost intimidată, ceea ce este incredibil având în vedere experienţa ei.

Simona Halep este prima jucătoare din România care câștigă Wimbledonul. O VICTORIE INCONTESTABILĂ ȘI PUR ȘI SIMPLU SUPERBĂ.

“Sunt şocat. Evident, este o sportivă formidabilă şi, în această fază a carierei sale, sportiva superioară. Dar nu credeam că acest lucru o va intimida atât de mult pe Serena Williams, cum a fost astăzi. Serena părea cumva şocată şi nu credeam că ar putea fi astfel având în vedere experienţa ei. Halep a dominat-o total. De foarte puţine ori în viaţă simţi astfel că eşti ‘in the zone’ astfel, iar aceasta a fost o astfel de situaţie. Halep se mişcă mai bine decât oricine în circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Meciul de astăzi a fost cel mai bun jucat vreodată de ea şi a învins-o pe Serena în doar 55 de minute”, a spus McEnroe.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că niciodată nu a făcut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon.

Halep a mai spus că visul mamei ei s-a îndeplinit sâmbătă, prin victoria de la Wimbledon.

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, sâmbătă, că victoria obţinută de Simona Halep în finala turneului de la Wimbledon este cel mai istoric rezultat al tenisului românesc.

El consideră că Halep trebuie să se concentreze de acum încolo doar pe turneele de grand slam şi să nu se gândească la clasamentul mondial.

Ion Ţiriac a declarat, sâmbătă, la Eurosport, că Simona Halep îşi foloseşte mai mult în ultimul timp calităţile, subliniind că aceasta este destul de rapidă, dar încă nu se deplasează destul de bine.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a caracterizat-o sâmbătă drept “regina ierbii” pe Simona Halep, după ce aceasta a câştigat turneul de la Wimbledon.

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a spus, că Simona Halep duce România în elita sportului mondial după victoria de la Wimbledon.

Alte stiri din Sport

Ultima oră