Simona Halep a ajuns la Wimbledon. Primele imagini de la antrenamente, postate de ea pe reţelele de socializare

25 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Simona Halep a ajuns la Wimbledon. Primele imagini de la antrenamente, postate de ea pe reţelele de socializare Galerie foto (2)

Simona Halep, numărul 1 mondial WTA şi recenta campioană de la Roland Garros, a postat pe reţelele de socializare imagini şi un comentariu referitoare la primele sale antrenamente la Wimbledon. Campioana noastră a ajuns în Anglia cu 10 zile înainte de începerea turneului de Mare Slam care se va disputa aici şi s-a lăsat fotografiată şi filmată în timpul primului antrenament.

CITIŢI ŞI: Ion Ţiriac explică de ce a plecat din loja de la Roland Garros, după victoria Simonei Halep

"Salutare, teren cu iarbă! Spatele meu este fericit să reîntâlnească!", a scris Simona pe Instagram. La Twitter, Simona a postat o altă imagine de la antrenamente şi a scris că este primul ei antrenament de la câştigarea turneului de la Roland Garros. "Am luat-o uşurel, dar este aşa de plăcut să fii înaoi în acest club minunat, la Wimbledon", a mai scris marea campioană.

La Wimbledon, favorita principală ar urma să fie Simona Halep, locul I WTA. Sporitva română nu va disputa niciun meci pe iarbă înaintea celui de-al treilea Grand Slam al anului, dar ea a ajuns deja la Londra şi şi-a început pregătirile pentru Wimbledon.

În așteptarea evenimentului, jurnaliștii de la tennisworldusa.org au scris un material dedicat Simonei Halep, în care i-au prevăzut un viitor minunat.

Alte stiri din Sport

Ultima oră