Prima reacție a lui Darren Cahill, după victoria istorică a Simonei Halep

14 Iul 2019 | scris de A.V.
Prima reacție a lui Darren Cahill, după victoria istorică a Simonei Halep

Chiar dacă nu mai este antrenorul campioanei de la Wimbledon, Simona Halep, australianul Darren Cahill, cu care aceasta a avut o evoluţie extraordinară, a fost alături de Simona la All England Club.

”A jucat incredibil. E unul din acele meciuri în care îți iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert a fost ca un ghimpe în spatele meu. ”Să stea mai retrasă pe primul serviciu!”, a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul”, a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

Darren Cahill a participat la mai multe antrenamente ale Simonei, iar Daniel Dobre a recunoscut că acesta a avut un rol important în acest traseu perfect reușit de ”Simo” pe iarba londoneză.

Este incredibil. Modul în care a crezut în meci și felul în care nu a așteptat greșeala adversarului. Nu este doar meritul meu, avem o echipă mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea și Ion Țiriac”, a spus antrenorul româncei.

Simona Halep este prima jucătoare din România care câștigă Wimbledonul. O VICTORIE INCONTESTABILĂ ȘI PUR ȘI SIMPLU SUPERBĂ.

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sâmbătă, la BBC TV, că Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost intimidată, ceea ce este incredibil având în vedere experienţa ei.

Sunt şocat. Evident, este o sportivă formidabilă şi, în această fază a carierei sale, sportiva superioară. Dar nu credeam că acest lucru o va intimida atât de mult pe Serena Williams, cum a fost astăzi. Serena părea cumva şocată şi nu credeam că ar putea fi astfel având în vedere experienţa ei. Halep a dominat-o total. De foarte puţine ori în viaţă simţi astfel că eşti ‘in the zone’ astfel, iar aceasta a fost o astfel de situaţie. Halep se mişcă mai bine decât oricine în circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Meciul de astăzi a fost cel mai bun jucat vreodată de ea şi a învins-o pe Serena în doar 55 de minute”, a spus McEnroe.

Alte stiri din Sport

Ultima oră