Dezvăluire incredibilă despre Michael Schumacher făcută de cel mai bun prieten

07 Dec 2018 | scris de M.C.
Dezvăluire incredibilă despre Michael Schumacher făcută de cel mai bun prieten

Preşedintele FIA, Jean Todt, a dezvăluit într-un interviu acordat Auto Bild Morsport din Germania și preluat de as.com, că a "urmărit alături de Michael Schumacher" victoria obţinută de Lewis Hamliton în Marele Premiu al Braziliei, disputat la 11 noiembrie la Interlagos.

"Întotdeauna sunt foarte atent la ce spun, dar este adevărat că am urmărit Marele Premiu al Braziliei din 2018 alături de Michael Schumacher, în Elveţia", a spus Jean Todt.

Este una din puţinele informaţii concrete oferite în ultimul timp de apropiaţii lui Schumacher despre starea de sănătate a septuplului campion mondial din Formula 1, după accidentul la schi suferit de acesta acum cinci ani.

Declaraţia lui Jean Todt lasă loc de foarte multe interpretări, însă concluzia logică este că Schumacher este conştient.

Jean Todt este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher şi unul dintre puţinii oameni din afara familiei căruia i se permite să-l vadă constant pe multiplul campion din Formula 1.

Fost director general al Scuderiei Ferrarai între 1994 şi 2007, Jean Todt (72 de ani) i-a fost alături lui Michael Schumacher la cinci dintre cele şapte titluri de campion mondial cucerite în Formula 1, iar între cei doi s-a legat o strânsă prietenie, păstrată şi după retragerea din Marele Circ.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, la 29 decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă.

După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia.

Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Alte stiri din Sport

Ultima oră