A început înscrierea pentru biletele la UEFA EURO 2020

26 Mar 2019 | scris de A.V.
A început înscrierea pentru biletele la UEFA EURO 2020

Iubitorii fotbalului se pot înscrie de acum pe website-ul UEFA pentru a-și exprima intenția de a cumpăra bilete la meciurile UEFA EURO 2020.

Federația Română de Fotbal a lansat acest anunț într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, prilej cu care a prezentat și o secțiune informativă specială pe website-ul frf.ro.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul UEFA, începând cu 12 iunie 2019. Până atunci, doritorii își pot deschide contul de utilizator pe site-ul UEFA pentru a-și exprima intențiile.

Acest pas este obligatoriu în procedura de achiziție și este recomandabil să fie parcurs din timp. Înscrierea pentru bilete se face la adresa https://euro2020.tickets.uefa.com.

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA.

În prima fază, care durează până pe 12 iulie 2019, se vor pune în vânzare 1 milion de bilete, restul până la 3 milioane urmând a se comercializa la sfârșitul anului, după ce se cunosc echipele calificate la EURO 2020.

Informații despre biletele la EURO 2020 se pot găsi și pe site-ul FRF, la adresa frf.ro/ticketing. Prezentarea secțiunii și a altor informații despre turneul final a fost realizată de Răzvan Mitroi, manager de comunicare al proiectului.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră