Festivalul George Enescu 2019: biletele se pun în vânzare pe 6 martie, ora 12:00

04 Mar 2019 | scris de Alex Revenco
Festivalul George Enescu 2019: biletele se pun în vânzare pe 6 martie, ora 12:00

Editia 2019 a Festivalului International George Enescu (31 august – 22 septembrie, București) aduce, timp de 23 de zile, peste 2.500 dintre cele mai valoroase personalitati ale lumii, un numar de 34 de premiere, concretizate prin prezența a 25 de artiști de mare calibru, printre care Marion Cotillard, Kiril Petrenko, Mitsuko Uchida Rene Jacobs, Diana Damrau, Joyce DiDonato, Rolando Villazón, Julia Fischer și Nobuyuki Tsujii și a 9 orchestre de talie mondială.

Din categoria Mari orchestre – vor fi prezente Berliner Philharmoniker, London Symphony Orchestra, Royal Concertgebouw Amsterdam, Orchestre National de France, State Academic Symphony Orchestra of Russia, Oslo Philharmonic Orchestra, Sankt Petersburgh Symphony Orchestra.

Iubitorii muzicii vor putea selecta din cele 84 de concerte împărțite în 5 serii:

-Mari Orchestre ale Lumii

-Recitaluri și Concerte Camerale

-Concertele de la Miezul Nopții

-Muzica Secolului XXI

-Concertele din Aula Muzeului Național de Artă

Anul acesta este introdusă și Săptămâna Mozart, un program adus direct de la Salzburg, care condensează dincolo de spectacole și conferințe, detaliile evenimentelor din viața lui Mozart.

Programul ediției 2019 poate fi consultat aici https://www.festivalenescu.ro/program/

Pașii de achiziționare a biletelor sunt explicați în detaliu aici https://service.eventim.ro/festivalul-george-enescu-2019/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră