Doi grei din PSD se retrag din cursa pentru prezidenţiale. Liber pentru Viorica Dăncilă

22 Iul 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Doi grei din PSD se retrag din cursa pentru prezidenţiale. Liber pentru Viorica Dăncilă

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Mihai Fifor, a declarat că se retrage din competiţia internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi o va susţine pe Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.ro.

Decizia lui Fifor vine după ce duminică, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat şi el că se retrage din competiţia internă.

Dintre cei care şi-au anunţat iniţial intenţia de a candida la prezidenţiale au mai rămas Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu.

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat, însă, duminică seara, că premierul Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul social-democraţilor de succes la alegerile prezidenţiale câtă vreme nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului, potrivit AM Press.

Ea a mai precizat că Viorica Dăncilă se supraapreciază.

„Doamna Dăncilă a spus că, dacă nu intră în turul 2, îşi pune mandatul pe masă. Asta mi se pare îngrozitor. E vorba doar de un om, de o carieră, nu e vorba de toată ţara, de tot partidul. Să înţeleg că noi toţi şi cei din ţară care ne-au votat şi ne vor vota împreună valorăm doar cât mandatul doamnei premier? Mi se pare că se supraapreciază”, a afirmat Fire

Alte stiri din Politic

Ultima oră