Daciana Sârbu şi-a anunţat demisia din PSD

07 Iul 2018
Daciana Sârbu şi-a anunţat demisia din PSD

Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, şi-a anunţat, vineri, demisia din Partidul Social Democrat (PSD). Anunţul a venit printr-o postare în pagina sa de Facebook.

Daciana Sârbu a afirmat, cu această ocazie, că îşi continuă mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în grupul Socialiştilor şi Democraţilor, ulterior urmând să-şi susţină proiectele ”din afara politicii”.

Am decis ca începand de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, a scris Daciana Sârbu pe contul său de Facebook.

Şi Victor Ponta, fost preşedinte al PSD şi fost premier, în prezent deputat şi lider al ProRomânia, a demisionat din Partidul Social Democrat la 10 martie 2017.

Alte stiri din Politic

Ultima oră