„Pe drumul Crăciunului”, un spectacol fără precedent al Corului Național Madrigal

08 Dec 2021 | scris de A.V.
„Pe drumul Crăciunului”, un spectacol fără precedent al Corului Național Madrigal
Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul, pe 16 și 17 decembrie, de la ora 19:00, la Spectacolul Extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, care se va desfășura la Opera Națională București. Invitatații speciali ai evenimentului sunt actorii Ofelia Popii și Marius Turdeanu.

De peste jumătate de secol, sunetul sărbătorii Nașterii Domnului este similar pentru români cu cel al Madrigalului, iar concertele sale de Crăciun reprezintă una dintre cele mai longevive și consecvente tradiții culturale din România.
Celebrul ansamblu, dirijat de Anna Ungureanu, a pregătit un spectacol fără precedent, care aduce laolaltă sonoritatea unică a Corului Madrigal, arta teatrală, o scenografie impresionantă și o îmbinare excepțională a vocilor madrigalești cu cele ale celor peste 100 de copii din Programul Național Cantus Mundi.
 
Actorii Ofelia Popii și Marius Turdeanu vin să întregească acest proiect cu elemente literare, care să amplifice firul emoțional al spectacolului.

Anna Ungureanu, dirijorul principal al Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a pregătit pentru acest spectacol o selecție repertorială emblematică, menită să creeze o legătură organică între dramatism și speranță și între clasic și modern, în tradiția atât de iubitelor colinde românești și internaționale. Regia și scenariul evenimentului sunt semnate de Emil Pantelimon, iar scenografia de Vladimir Turturică. Selecția textelor dramatice a fost realizată de Mădălin Guruianu.

Biletele la spectacol sunt disponibile pe Bilete.ro la https://www.bilete.ro/pe-drumul-craciunului/ ​
Evenimentul va respecta toate normele de prevenție COVID-19 în vigoare la data desfășurării. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră