Corul Madrigal revine LIVE pe scenă cu Concertul Extrordinar „Ave Maria”

09 Aug 2021 | scris de Istvan Deak
Corul Madrigal revine LIVE pe scenă cu Concertul Extrordinar „Ave Maria”

Duminică, 15 august 2021, de la ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la Concertul Extrordinar „Ave Maria”.

Evenimentul faimosului cor îi are ca invitați speciali pe copiii din Ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, fondat și coordonat de Zoli TOTH și se va desfășura în aer liber la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din București (Str. Arhitect Hârjeu nr. 61).

Corul Madrigal revine pe scena bucureșteană cu unul dintre cele mai ovaționate spectacole live ale sale, dedicat îndrăgitei sărbători religioase Adormirea Maicii Domnului. Programul concertului „Ave Maria” va oferi spectatorilor, pe lângă cunoscutele partituri de inspirație sacră ce surprind imaginea Fecioarei Maria în creația autohtonă și internațională, și lucrări în primă audiție pentru scena muzicală românească

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro (https://www.bilete.ro/corul-national-de-camera-madrigal-ave-maria/) . Costul unui bilet pornește de la 30 lei.

Concertul Extraordinar „Ave Maria” va fi îmbogățit de prezența Ansamblului de percuție Young Beats, care va interpreta lucrări în regia muzicală a renumitului muzician Zoli TOTH, fondatorul și coordonatorul tinerilor percuționiști în cadrul Programului Național Cantus Mundi.

Concertul Extrordinar „Ave Maria” este organizat cu respectarea normelor oficiale de desfășurare a evenimentelor culturale cu public.

Mai multe informații găsiți în comunicatul de presă alăturat,pe www.madrigal.ro și pe paginile de social media ale Corului Madrigal:

Facebook- https://www.facebook.com/MadrigalOficial

Eveniment „Ave Maria” – https://www.facebook.com/events/1005858483560441/

Youtube:
:

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră