Sting revine în România cu un concert “Best of”

09 Noi 2021 | scris de A.V.
Sting revine în România cu un concert “Best of”

Sting va susține concertul My Songs la BT Arena din Cluj-Napoca pe 15 martie 2022. Invitatul special al turneului este Joe Sumner, iar biletele se pun în vânzare vineri, pe 12 noiembrie, la ora 11:00, arată iabilet.ro.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo.

Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu „hituri precum „Fields of Gold”, „Shape of my Heart”, „Roxanne” și „Demolition Man” care punctează un show de neuitat”. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte „Englishman În New York”, „Every Breath You Take”, „Roxanne”, „Message În A Bottle” și multe altele.

Câteva zile până la un nou album

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare.

Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n’ roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului „Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop „If It’s Love”.

Mai multe despre nou album AICI

Alte stiri din Muzica

Ultima oră