Adrian Năstase, despre Ionela Prodan, într-o postare pe blogul personal

19 Apr 2018
Adrian Năstase, despre Ionela Prodan, într-o postare pe blogul personal Galerie foto (2)

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la Spitalul de Urgenţă Elias, unde se afla internată de mai multe săptămâni, din cauza unei îndelungate suferinţe. Fostul premier Adrian Năstase o omagiază pe cântăreața decedată luni, rememorând momentele în care a întâlnit-o pe artistă, într-o emoţionantă postare pe blogul său, pe care o redăm integral:

"A murit Ionela Prodan. O mare artista, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietena. Prezentă tonică. O voce puternică ce nu accepta compromisuri.

Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea intrebari oneste, adeseori stânjenitoare. Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, in care isi arata nemultumirea pentru ceea ce se intampla in jur. Mi-o aduc aminte, in apartamentul ei, vorbindu-mi despre credinţă si despre suferinţă, despre viaţă, despre calatorii, despre fiicele ei.

Dar, mai ales, pastrez in amintire imaginea ei – asa cum am vazut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, cand, imi povestea Andrei, a venit in fata spitalului Floreasca, unde ma aflam la reanimare, pentru a-mi spune, cu multi alti prieteni, „La multi ani!”.

Odihneste-te in pace, Ionela!"

Alte stiri din Muzica

Ultima oră