Surpriză la Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei a răspuns într-o postare la Facebook

03 Feb 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Surpriză la Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei a răspuns într-o postare la Facebook

Custodele Coroanei României, Majestatea Sa Margareta, a postat în pagina de Facebook a Familiei Regale, dar şi pe contul de Instagram, un mesaj în care mulțumește doamnelor Cornelia Roșu, Cecilia Alexandrescu, Mara Sima, Alexandra Sima și Diana Tocitu, precum și domnilor Ion Cristian, Grigore Mirică și Nicu Ungureanu pentru surpriza făcută de ei în seara zilei de vineri.

Potrivit mesajului postat pe Facebook, cei menţionaţ au lăsat la poarta Palatului Elisabeta un aranjament floral care compune cuvintele “Nu sunteți singură”.

"Mulțumirile Familiei Regale se îndreaptă către toți cei care au trimis mesaje de încurajare, solidaritate și susținere! Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au așezat personal, aseară, florile pe iarba din fața Sufrageriei Mari", se mai arată în mesajul postat.

 

 

Majestatea Sa Margareta mulțumește doamnelor Cornelia Roșu și Cecilia Alexandrescu, precum și domnilor Ion Cristian, Grigore Mirică și Nicu Ungureanu pentru foarte frumosul lor gest de a lăsa la poarta Palatului Elisabeta, aseară, un aranjament floral care compune cuvintele “Nu sunteți singură”. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au așezat personal, aseară, florile pe iarba din fața Sufrageriei Mari. #MajestateaSaMargareta #margaretacustodelecoroanei #palatulelisabeta #familiaregalaaromaniei #casa regala

A post shared by Familia Regala a Romaniei (@familiaregalaaromaniei) on

 

Familia regală va continua activităţile publice la Palatul Elisabeta şi va plăti o sumă lunară reprezentând contravaloarea folosinţei imobilului, informează, la solicitarea AGERPRES, Casa Regală a României.

Potrivit sursei citate, sunt în curs discuţii între Casa Majestăţii Sale şi Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) privind situaţia Palatului Elisabeta. Pe durata acestor discuţii, arată răspunsul, "familia regală va continua activităţile publice la Palatul Elisabeta şi va plăti o sumă lunară reprezentând contravaloarea folosinţei imobilului".

Statutul Casei Regale a României este în discuţie în Parlament iar, printre temele abordate, se numără şi dreptul de folosire a Palatului Elisabeta.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că susţine în continuare proiectul referitor la noul statut al Casei Regale, menţionând însă că decizia în privinţa Palatului Elisabeta va fi luată de Guvern.

Familia Regală a postat, în pagina sa oficială de Internet, o istorie a acestui palat şi explicaţia pentru care acesta are însemnătate în anii noştri. Citiţi AICI materialul prezentat de Familia Regală.

 

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră