ABBA va lansa cinci piese noi în 2021

23 Iul 2020 | scris de A.V.
ABBA va lansa cinci piese noi în 2021

În aprilie 2018, formația suedeză ABBA declara că se va reuni după 35 de ani și că intenționează să lucreze la piese noi. Primele titluri anunțate au fost ”I still have faith in you” și ”Don’t Shut Me Down”. Piesele au fost descrise drept „bune de dansat” și „atemporale”.

Turneul, care era în lucru în 2018 și care urma să prezinte avatarele Benny Andersson, Bjorn lveaus, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Fältskog, era programat să înceapă în 2019, însă acesta a întârziat din cauza complicațiilor legale și a dificultăților tehnice, scrie smartradio.ro.

Într-o întâlnire pe Zoom cu Bjorn Iveaus, unul din membrii trupei ABBA, jurnalistul Geoff Lloyd a adus câteva lămuriri în legătură cu acest subiect în podcast-ul său, Reasons To Be Cheerful: „Voi avea o întâlnire de o oră cu Bjorn Ulveaus de la ABBA, pe Zoom. Au înregistrat cinci piese noi. Ar fi trebuit să fie lansate la sfârșitul anului trecut. Din cauza dificultăților tehnice și a pandemiei, lucrurile au întârziat. Dar mi-a promis că noua muzică ABBA va fi gata în 2021”.

Trupa ABBA a fost formată în 1972, la Stockholm, de Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad.

Aceștia au câștigat concursul Eurovision în 1974, cu piesa ”Waterloo”.

 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră