Reacția lui Mihai Trăistariu la desemnarea melodiei care va reprezenta România la Eurovision

18 Feb 2019 | scris de M.C.
Reacția lui Mihai Trăistariu la desemnarea melodiei care va reprezenta România la Eurovision Galerie foto (3)

Interpretul Mihai Trăistariu este mulțumit de alegerea făcută duminică seara de juriul internațional pentru desemnarea melodiei care va reprezenta România la Eurovisionul de la Tel Aviv, anul acesta.

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019, cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma Selecţiei Naţionale, care a avut loc duminică, la Sala Polivalentă.

Trăistariu, un veteran al participărilor la selecție, dar și reprezentant al României la Eurovision, a comentat rezultatul de duminică seara în pagina sa oficială de Facebook, afirmând că este bucuros că juriul internațional și-a făcut treaba.

Cântăreţul, care a decis să se retragă din semifinala Eurovision România acuzând nereguli în organizare, s-a arătat satisfăcut de deznodământ.

El s-a retras din semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, după ce a acuzat TVR că a favorizat-o pe Bella Santiago când i-a acordat un wild card. 

Iată postarea lui Mihai Trăistariu din pagina oficială de Facebook:

 

Victoria surprinzătoare a cântăreţei Ester Peony din finala Eurovision 2019 a stârnit dezbateri aprinse şi critici dure la adresa Televiziunii Române, organizatorul Selecţiei Naţionale fiind acuzat că nu a oferit românilor un drept de decizie mai mare asupra alegerii reprezentantului României la Eurovision 2019, votul juriului internaţional atârnând mai greu. 

Cea care a deschis show-ul Selecţiei Naţionale, duminică seara, a fost câştigătoarea Eurovision 2018, artista israeliană Netta Barzilai. Ea a cântat piesa "Toy", care i-a adus trofeul competiţiei cântecului European.

Prezent la Sala Polivalentă, ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, a povestit, imediat după cântecul Nettei, cum a sărbătorit victoria acesteia, în Tel Aviv, până dimineaţa, mărturisind că Eurovision este un adevărat fenomen în Israel.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră