„Teo Show” si „WOWBiz” revin astazi în grila Kanal D!

29 Aug 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
 „Teo Show” si „WOWBiz” revin astazi în grila Kanal D!

 

Incepand de astazi, de la ora 15:45, Teo si Bursucu revin in casele telespectatorilor cu un nou sezon „Teo Show”! Spontani, plini de umor, atenti la tot ce se intampla in showbiz si nu numai, cei doi indragiti prezentatori vor avea in platou invitati celebri, gata sa-si impartaseasca povesti de viata interesante. In prima editie a acestui nou sezon, telespectatorii Kanal D vor putea urmari un interviu in exclusivitate cu Elena Udrea, realizat de reporterii emisiunii pe malul marii.

 

„Ne vom reintoarce cu forte proaspete din vacanta, mai veseli si cu multa distractie si buna dispozitie! Abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii!”, spune Teo Trandafir.

 

Tot astazi debuteaza si un nou sezon „WOWBiz”, va fi si prima aparitie a Andreei Mantea dupa cea mai recenta interventie chirugicala la nivelul bustului, operatie despre care va vorbi in emisiune. De asemenea, in aceasta seara, in late night show-ul „WOWBiz” vor fi prezentate imagini in exlusivitate de la misterioasa nunta a Ralucai Badulescu. Asa cum i-au obisnuit pana acum pe fanii emisiunii, Madalin Ionescu si Andreea Mantea le vor aduce seara de seara, de luni pana joi, de la ora, 22:30, cele mai incitante subiecte.

 

„Vor fi mari surprize inca de astazi, de la prima editie! I-am obisnuit pe telespectatori cu subiecte puternice, care starnesc controverse. Avem in continuare povesti de viata, pe care le expunem fara sa devenim tributari ai prejudecatilor; suntem sinceri, directi si vrem sa si ajutam. Va invit sa fiti cu ochii pe noi, incepand de astazi, de la 22:30”, a spus Madalin Ionescu.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră